Het bundelen van krachten

Het doel van DigiBase is om de individuele krachten van de bedrijven binnen VolkerWessels dichter bij elkaar te brengen. En zelfs een stap verder; de krachten van de individuele mensen bínnen die bedrijven.

Zodat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen versterken. Zodat al die individuele krachten niet los naast elkaar bestaan, maar juist bij elkaar optellen. Zodat wij allemaal hoger kunnen mikken, efficiënter kunnen werken, beter kunnen bouwen.

 

Zodat we samen slimmer bouwen en ontwikkelen.

Wij geloven dat de middelen en mogelijkheden van Digitaal Bouwen daar de sleutel toe zijn. Daarom is DigiBase in het leven geroepen: om de bouwbedrijven zo snel mogelijk experts te maken op het gebied van Digitaal Bouwen.

Met trainingen en opleidingen op het gebied van BIM, zodat iedereen van ons optimaal gebruik kan maken van alle mogelijkheden van Digitaal Bouwen.

Met operationeel ondersteunende digitale diensten, die ingezet kunnen worden door de bedrijven om de overstap naar Digitaal Bouwen zo makkelijk en betaalbaar mogelijk te maken.

Maar ook met het cureren en creëren van nieuwe bedrijfsstandaarden en ondersteuning bij nieuwe business design & development projecten.

DigiBase is er dus voor jullie, de bouwbedrijven, om jullie te helpen direct te profiteren van hogere efficiëntie en minder faalkosten. En om jullie te helpen voorop te lopen op het gebied van innovaties in de bouw, en zo aan de voorhoede te blijven van alles wat er speelt in de markt.